EPL Menyatukan Rakyat Malaysia

Salam Ramadhan,

Hari ini masuk hari ke 16 Ramadhan bersamaan 16 Ogos 2011. Hari berpuasa dah masuk separuh jalan pun, harapnya dapat berkekalan puasa aku sepenuhnya. Sepanjang bulan puasa ni tak banyak cerita panas yang aku dengar melainkan berita pasal bazar Ramadhan dan bonus untuk kakitangan kerajaan. Hehehehe.. aku pun dapat tu..

Tambahan pulak sekarang ni dah bermula musim bola English Premier League. Dan ini bermakna musim bosan tanpa aktiviti EPL bagi peminat tegar macam aku ni akan berakhir. Setiap hujung minggu pasti akan dipenuhi dengan jadual perlawanan dan gerenti kedai-kedai mamak akan dipenuhi dengan orang-orang mcam ni. Aku tengok bola kat rumah aje sebabnya dah ada siaran sukan dalam High Definition tu. Huhuhu..

Musim Baru EPL 2011/12

Continue reading “EPL Menyatukan Rakyat Malaysia”