Menukar Gambar Moden Kepada Klasik

Salam semua.

Sungguh susah rasanya nak dapat mood untuk menulis semula blog ini selepas berehat terlalu lama. Aku berehat terlalu lama sehinggakan aku merasakan blogging ini tidak memberikan apa-apa makna buat aku. Aku silap, sebab aku lupa tujuan asal aku menulis adalah untuk berkongsi pendapat dan pandangan dengan para pembaca yang lain.

Selepas menulis sebanyak 2-3 baris ini, barulah mood menulis tu mula datang semula secara perlahan. Daripada tak ada idea untuk menulis, sekarang ni aku dah dilimpahi idea yang berlambak-lambak. Rasa macam boleh buat 2-3 entri untuk malam ini. 🙂 Continue reading “Menukar Gambar Moden Kepada Klasik”

Advertisements